Egyéb kategória

Miről ismerhetjük fel a jó építőipari vállalkozót?

Az építőiparban rengeteg rossz mesterember van – és dolgozik is a mai napig. Mit állíthatunk – mégis miről ismerhető fel egy jó építőipari szakember vállalkozó? Mit érdemes tudni a különféle szakikról – és azok jellemzéséről? Íme, lássuk a válaszokat – cikkünkben teljeskörűen összeírjuk, hogy mi alapján érdemes üzleti partnert választani.

Korrekt árakon dolgoznak

A jó szakemberek mindig jó árakon dolgoznak. Nem kifejezetten a piaci ár alatt és a felett – nagyjából annyit kérnek a munkájukért, mint bárki más. Ez azért van így, mert nem becsülik alá és túl sem a saját munkájuk értékét.

Megvannak a megfelelő üzleti partnereik

Mindig megvannak a különféle üzleti partnereik a különféle munkákra. Nincs olyan szakember vagy brigád amely mindenhez értene – viszont, mindig tudnak jó szakembereket találni, akikkel a partneri együttműködés keretein belül a munkákat el tudják vállalni. Például, a Stabil Fedélnek is vannak kiváló üzleti partnerei.

Általában nem érnek rá azonnal megkezdeni a munkát

Többnyire nem érnek rá azonnal megkezdeni a munkát. Ennek az az oka, hogy előre megvannak a megrendeléseik – az esetek többségében leghamarabb egy hónapon belül fognak ráérni, vagy akár több hónap, fél év múlva. Minél később, jó eséllyel annál jobb szereplői a piacnak.

Mindig időben szállnak ki

Mindig időben szállnak ki – pontosan akkor, amikor megbeszélték. Ez azért rendkívül fontos, mert egy építőipari munka kivitelezési ideje rendkívül sokat torlódhat, ha valamelyik alvállalkozó vagy brigád nem a megfelelő, előre megbeszélt időben végzi el a munkát.