Egyéb kategória

Milyen beléptető rendszerek léteznek?

A beléptető rendszerek elsődleges funkciója az objektum biztonságának növelése, de alkalmas az épületekbe való belépés teljes körű kontrollálására is. A védett területre való bejutás megakadályozására többféle módszer létezik. Az ellenőrzésére, korlátozására és szabályozására az egyik legjobb, és leghatékonyabb megoldás a beléptető rendszer kiépítése, amelyekből az Alarm Elektronika többféle típust is kínál ügyfelei részére.

Fajtái

  • számkódos beléptető
  • munkaidő nyilvántartásos
  • ujjlenyomat azonosításos
  • kártyás beléptető

Kialakításuk

Önálló terminálként használható, így nem igényel semmilyen kiépítést a helyi hálózathoz csatlakoztatható számítógépről nyomon követhető kiértékelhető. Központi vezérlő terminál és az olvasók kábellel csatlakoznak a központhoz, az olvasók lehetnek beltéri illetve kültéri vízmentes kialakításúak, az ajtó mindkét oldalára felszerelhető és az ajtóban lévő elektromos zárat is tudják működtetni. Napjainkban a legszélesebb körben lehet testre szabni a rendszereket, és a helyszínnek, a felhasználók számának vagy a fenyegetettség mértékének megfelelő eszközöket lehet hadrendbe állítani.

Pin kódos beléptető rendszer

A védelmi módszerek közül az egyik legelterjedtebb, a környezetünkben nap mint nap megtalálhatjuk, elég csak a panelházakra gondolnunk.

Biometrikus

Felhasználóbarát megoldás, hiszen nem kell kártyát hordani, mert az ujj mindig kéznél van. A rendszer működési elve ugyanis a csak az adott személyre jellemző saját ujjlenyomat leolvasásán, az azon található egyedi mintázat beazonosításán alapul.

Nálunk

A Riarex-nél biztosan megtalálja azt a beléptető rendszert, amelyre szüksége van. Termékpalettánk lehetővé teszi a gondos kiválasztást, szinte mindig találunk megoldást a problémájára. Kellékeink magas színvonalát tovább emeli szervizgaranciánk amiről a weboldalunkon értesülhet!

https://riarex.hu/hu/belepteto-rendszer